iPhone prijzen vergelijken

HomeiPhone prijzen vergelijken

iPhone vergelijken

Opzoek naar een nieuwe iPhone van Apple? Vergelijk hier alle abonnementen met een (goedkope) iPhone toestel. Liever een los toestel kopen? Bekijk hier onze iPhone aanbiedingen van dit moment. 

Benieuwd wat een iPhone kost? Vergelijk de Apple iPhone prijzen hier
iphone smartphones

Online iPhone kopen

Je kan kiezen om een iPhone als los toestel te kopen of in combinatie met een telefoon abonnement. Beide hebben voor- en nadelen. Het is belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken om uiteindelijk te kunnen bepalen hoe jij het beste je iPhone toestel kunt gaan kopen. Het prijsverschil tussen de toestellen van Apple lopen enorm uiteen. Dit komt omdat de iPhone beschikbaar is in verschillende uitvoeringen. Ook zijn de iPhones van vorig jaar al een stuk voordeliger dan het nieuwste model dat op de markt is uitgekomen. Kortom, genoeg redenen om aan de slag te gaan de iPhone prijzen te vergelijken. Zo voorkom jij op een eenvoudige manier dat je teveel gaat betalen voor je Apple iPhone smartphone.

Apple iPhone achtergrondinformatie

De eerste generatie van de Apple iPhone (2G) kwam uit in 2007. Het toestel van Apple was als eerste met een zogenaamd onscreen toestenbord. De iPhone smartphones maken gebruik van het iOS, dit is een iets andere versie van de Mac OS X. Op dit moment zijn er al 13 versies uitgekomen van de iPhone telefoon. Op deze pagina is het mogelijk, en zeer eenvoudig om iPhone prijzen met elkaar te vergelijken. Zo is het voor jou een stuk eenvoudiger om te bekijken welke iPhone telefoon jij wilt kopen.

Een passend abonnement kiezen

Twijfel jij nog of je je spaargeld in een keer moet neerleggen voor een nieuwe iPhone? Je kan natuurlijk ook kiezen voor een abonnement met iPhone smartphone. Je kan kiezen uit een toestel met een 1-jarig of 2-jarig abonnement. Bij het kiezen van een abonnement is het belangrijk om te kijken naar verschillen tussen de aanbiedingen en providers. Bereken ook zelf wat je ongeveer per maand wilt betalen voor je iPhone.

Vergelijk de iPhone van Apple

In de vergelijker op deze pagina vergelijk je alle iPhone toestellen van Apple. Check eenvoudig de prijzen en ontdek de verschillen door gebruik te maken van handige filters. Zo weet je vrij snel wat de verschillen zijn per iPhone model en provider. Een geschikte iPhone smartphone voor de juiste prijs gevonden? Klik dan op bekijken zodat wij jou doorverwijzen naar de aanbieder. Onze partners staan gegarandeerd voor je klaar wanneer je nog vragen hebt over de prijzen en aanbieding.

Sim only of abonnement kiezen

De meeste consumenten, inclusief iPhone bezitters kopen om de twee jaar een ander toestel. Loopt je abonnement binnenkort af? Is je huidige iPhone smartphone nog prima? Bekijk dan eens de mogelijkheden om ditmaal te kiezen voor een sim-only abonnement. Ook dit type abnonement kan je eenvoudig vergelijken op Telefoon-vergelijken.nl.

Je kunt eenvoudig besparen op je abonnement als je kiest voor een iets oudere iPhone telefoon. Als jij niet het nieuwste van het nieuwste wilt hebben kan je gerust kijken naar modellen van het afgelopen jaar. Hierdoor worden de maandelijkse kosten fors lager. Je kan op deze manier simpel en snel tientallen euro’s per jaar besparen.

Op dit moment zijn de re-furbished toestellen van iPhone ook enorm in trek. Dit is een tweedehandse Apple smartphone voor een relatief laag bedrag. Wat je wensen ook zijn, je kunt bij ons eenvoudig alle prijzen vergelijken van Apple iPhone smartphones.

Winkelwagen
Sign in

No account yet?

Create an Account