Oppo telefoons vergelijken

HomeOppo telefoons vergelijken
oppo smartphones
Vergelijk de Oppo Reno 4z, Oppo Find x3 Pro en andere modellen van Oppo.

Wie is Oppo?

Oppo, ook wel “Guangdong OPPO Mobile Telecommunications Corp., Ltd” is een Chinees consumentenelektronica- en telecommunicatie-bedrijf uit Guangdong, China, bekend van zijn smartphones. Oppo was in 2020 de op vijf na grootste mobiele telefoonfabrikant, direct na Huawei. Bron: Wikipedia

Populaire Oppo -smartphones van 2021

 1. Oppo Find X3 Pro
 2. Oppo Find X2 Pro
 3. Oppo Find X3 Neo
 4. Oppo Find X2
 5. Oppo Find X2 Neo
 6. Oppo Reno 10x Zoom
 7. Oppo Find X2 Lite
 8. Oppo Reno 4 Pro 5G
 9. Oppo Reno 2
 10. Oppo Reno 2Z
 11. Oppo A9 2020

Welk besturingssysteem heeft Oppo?

Alle toestellen van het merk Oppo maken gebruik van het Android besturingssysteem (Google). Op dit moment is de laatste versie van Android 11, binnekort (waarschijnlijk vanaf 2022) komt de nieuwste versie Android 12 uit in Nederland en België.

Oppo Find X3 toestel

In Nederland kiezen steeds meer consumenten voor de Oppo Find X3 Pro toestel. Het is namelijk een krachtige en geavanceerde smartphone voor een mooie prijs. De nieuwe X3 Pro heeft een scala aan verbeteringen ten opzichte van het vorige Find X2 Pro model. Het opslaggeheugen is maar liefst 256GB, wat wel een nadeel is dat deze niet-uitbreidbaar is en 12GB RAM. De smartphone X3 Find Pro van Oppo draait op dit moment nog op Android 11 van Google. Check in onze Oppo telefoon met abonnement vergelijker hierboven direct welke provider dit toestel aanbiedt.

Oppo telefoons vergelijken

Wij houden het graag simpel, vergelijk daarom binnen enkele minuten de providers en Oppo telefoons met elkaar. Binnen no-time weet jij precies wat een nieuwe Oppo smartphone gaat kosten en welke provider jou de beste aanbieding geeft. Op Telefoon vergelijken vergelijk je niet alleen de toestellen van Oppo maar ook die van Samsung. Als je nog aan het oriënteren bent of Oppo het merk is dat bij jou past zou je ook naar andere merken kunnen kijken. Zo kan je ook iPhone telefoons vergelijken met elkaar op onze website. 

Winkelwagen
Sign in

No account yet?

Create an Account