A serie vergelijken

Samsung A serie vergelijken

Een Samsung telefoon uit  de A-serie vergelijken? Vergelijk de Galaxy A50, A42 en de A21 S met elkaar.

samsung telefoons

Wat is Samsung A serie?

De A lijn bestaat uit budget toestellen en middenklassers. Hoe hoger het getal achter de A, hoe geavanceerder het toestel. De Galaxy A smartphones uit 2020 lopen van de A21 tot en met de A71.

Galaxy A21s van Samsung

Wil je de Samsung Galaxy A21s aanschaffen? Het is dan natuurlijk logisch dat je de Samsung telefoon vergelijken gaat. Wij helpen je graag op weg door op een eenvoudige manier telefoons met elkaar te kunnen vergelijken. In de A-serie telefoon vergelijker hieroven vergelijk je de Galaxy A42, Samsung Galaxy A50 en tot slot de Samsung Galaxy A21s modellen met elkaar. Binnen no-time weeg je welke provider jou de beste deal kan bieden.

Met de Galaxy A21s zit je goed, het is een betaalbare smartphone met alle belangrijke features tot haar beschikking. De batterij is bijvoorbeeld enorm goed en gaat lang mee. Je kan tevens gebruik maken van al jouw favoriete apps zoals Netflix en Facebook met de A21s telefoon van Samsung. Tot slot: het is een uitstekende telefoon voor een betaalbare prijs.

Samsung galaxy a42

Met de Galaxy A42 heb je net als alle andere A-serie smartphones van Samsung een goede telefoon. Het is de eerste mid-range telefoon met 5G connectiviteit. Je kan dus nu al gebruik maken van deze supersnelle mobiele internetverbinding. Standaard heeft deze telefoon een opslag van 128GB maar er is ook nog ruimte voor een geheugenkaartje mocht je dit wensen. Het toestel heeft maar liefst vijf camera’s, vier aan de achterkant en een aan de voorkant. Je kan de A42 Samsung Galaxy telefoon vergelijken op deze pagina met andere toestellen uit de A-serie.

Samsung A50 smartphone

Met de Samsung Galaxy A50 heb je een prima en betaalbare smartphone. De A50 telefoon van Samsung is op veel vlakken een uitstekende smartphone. Met name de accuduur en het scherm zijn opvallen bij de Galaxy A50 toestellen. Tot slot werkt snelladen ook met de A50 en heeft het een opslagruimte van maar liefst 128GB. Zoek jij een nieuwe Samsung telefoon? Vergelijk de A-serie in onze vergelijker hierboven. Wat de Samsung A50 telefoon kost? De Samsung Galaxy A50 heeft een officiële adviesprijs van 349 euro.

Samsung Galaxy A met abonnement

Heb je de perfecte Samsung A telefoon gevonden? Dan is het tijd om te bekijken welke provider het beste telefoonabonnement te bieden heeft. Voordat je begint met het vergelijken van de providers is het slim te weten hoeveel je belt, internet en sms’t per maand.

Op basis van deze informatie is het een stuk simpeler om abonnementen te vergelijken. Een passende en voordelige abonnement kies je vervolgens met de Samsung Galaxy A telefoon.

Winkelwagen
Sign in

No account yet?

Create an Account