Samsung telefoons vergelijken

HomeSamsung telefoons vergelijken
Vergelijk alle Samsung telefoons en kies een abonnement met Samsung telefoon die bij jou past!
samsung telefoons

Over Samsung telefoons vergelijken

Toe aan een nieuwe Samsung telefoon? Vergelijk op deze pagina alle prijzen en specificities van de Samsung telefoons. Op telefoon vergelijken is het mogelijk om concrete de aanbiedingen van alle providers en partners te vergelijken. In de vergelijking zijn zowel oude als nieuwe Samsung telefoons opgenomen. Maak gebruik van de filters en vergelijk op basis van specificities, prijs of type smartphone van Samsung om het makkelijker te maken.

Samsung is de grootste telefoonfabriken ter wereld en ruim 40% van de mensen in heel Europa maakt gebruik van een Samsung telefoon. De kans dat ook jij wel eens in het verleden een telefoon van Samsung hebt gehad is aanzienlijk groot. Je kent daarom vast wel de kwaliteit van deze smartphone’s. Jaarlijks maakt de Zuid-Koreaanse fabrikant tientallen nieuwe Samsung Galaxy toestellen. Het is vanzelfspreken dat je dan niet helemaal meer weet welke Samsung telefoon het beste bij jou past. Ook de echte fans van Samsung kunnen vaak door de bomen het bos niet meer zien. Wil je toch een nieuwe Samsung telefoon vergelijken en kopen? Wij helpen je graag verder op deze pagina.

Vergelijk de Samsung Galaxy A-serie

Zoek jij specifiek naar een Samsung Galaxy telefoon uit de A-serie? Ontdek wat de toestellen kosten en ga direct aan de slag met het Samsung A serie vergelijken op onze website. Vergelijk op basis van jouw wensen en kies het model dat jou het meeste aanspreekt. De A-series van Samsung zijn enorm in trek doordat het gaat om vrij goedkope telefoons.

Samsung telefoon met abonnement

Weet je welk toestel je graag wilt hebben? Dan is de volgende stap natuurlijk of je het als los toestel wilt kopen of je toch liever een abonnement afsluit. De meeste consumenten kiezen om een Samsung telefoon met abonnement te kopen. Je kan dan kiezen uit een 12 of 24 maanden contract bij de providers. Het kopen van een los toestel is vaak iets duurder dan dat je er ook een abonnement bij afsluit. Providers geven je namelijk extra korting op het toestel als je ook een Samsung telefoon met abonnement erbij afsluit. Vergelijk hierboven de Samsung telefoons en kies een deal die jou het beste aanspreekt.

Wanneer abonnement verlengen?

Het is mogelijk, althans bij de meeste providers in Nederland, om ver voor je huidige abonnement afloopt te verlengen. Bij het verlengen geldt weld at je bij dezelfde provider moet blijven. Je betaalt bij een verlenging geen aansluitkosten. Wat de meeste consumenten nog niet weten is dat je vaak goedkoper uit bent om je telefoon abonnement te verlengen via een webshop. Je gaat dan extra korting krijgen op je nieuwe abonnement met een Samsung telefoon. Het telefoon vergelijken op onze site is kosteloos en loont dus in bijna alle gevallen. Hieronder kun je direct zien wanneer je mag verlengen per provider:

 

 • KPN: 4 maanden voor dat je contract afloopt
 • Vodafone: 4 maanden voor dat je contract afloopt
 • Tele2: 4 maanden voor dat je contract afloopt
 • T-Mobile: 4 maanden voor dat je contract afloopt
 • Ben: 4 maanden voor dat je contract afloopt
 • hollandsnieuwe: 4 maanden voor dat je contract afloopt
 • Simyo: 3 maanden voor dat je contract afloopt
 • Simpel3 maanden voor dat je contract afloopt
 • Youfone: 4 maanden voor dat je contract afloopt
 • Lebara: 4 maanden voor dat je contract afloopt
 • Budget Mobiel: Elke maand (!)
Winkelwagen
Sign in

No account yet?

Create an Account