Hollandsnieuwe

Vergelijk Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is één  van de kleine providers in Nederland. Hollandsnieuwe maakt gebruik van het netwerk van Vodafone. Je hebt dus ten alle tijden een betrouwbaar netwerk tot je beschikking. Op deze pagina bespreken wij alles over de telecom aanbiedingen van provider Hollandsnieuwe. 

Hollandsnieuwe vergelijken met andere providers

Wie is Hollandsnieuwe?

Sinds 2011 is Hollandsnieuwe op de markt. De provider is een dochteronderneming van Vodafone en gaat dus al een aantal jaartjes mee. Iedereen die een abonnement afsluit bij Hollandsnieuwe maakt dus gebruik van het Vodafone netwerk (4G en 5G). Het is mogelijk bij Hollandsnieuwe om voor exact dezelfde prijs binnen- en buiten je bundle te bellen. Dit voorkomt een extra hoge telefoonrekening als je net even iets buiten je bundel raak.

Internet Hollandsnieuwe

Voordat je een abonnement gaat afsluiten bij Hollandsnieuwe wil je natuurlijk alles weten over Hollandsnieuwe internet. Daarom hebben wij in het kort even alles op een rijtje gezet qua internet en provider Hollandsnieuwe:

  • Maximale downloadsnelheid Hollandsnieuwe network: 25Mbps
  • Normale downloadsnelheid in praktijk: 2 – 4 Mbps
  • Maximale uploadsnelheid Hollandsnieuwe internet 3,6 Mbps
  • Internet wordt afgerond per 10 kB

Met het mobiel internet van Hollandsnieuwe kan je overal in Nederland online zijn. Het aanbod in bundels is enorm, voor iedere gebruiker is er wel een passend internet bundel verkrijgbaar bij Hollandsnieuwe. Net als bij andere providers in Nederland ga je extra betalen voor iedere MB, belminuut of sms die buiten je bundel valt. De snelheid wordt overigens niet verlaagd als je buiten je bundel internet, dit is vaak wel het geval bij andere providers.

Abonnement Hollandsnieuwe

Wanneer jij aan het telefoon vergelijken bent kom je natuurlijk ook terecht bij provider Hollandsnieuwe. De provider richt zich naast sim only abonnementen ook op abonnementen met een toestel. Wat de provider net even iets anders maakt is dat je precies kunt zien wat het toestel gaat kosten. Kies jij voor een abonnement met telefoon? Dan is de smartphone direct je eigendom. De belminunten, sms’jes en MB’s worden uit dezelfde bundel berekend. In de praktijk betekent dit dat je dezelfde prijs gaat betalen voor een MB, sms of belminuut. Bij provider Hollandsnieuwe worden de gesprekken altijd naar boven afgerond op hele minuten. Tot slot berekend Hollandsnieuwe geen starttarief bij het begin van een gesprek.

Vergelijk Hollandsnieuwe

Op telefoon-vergelijken.nl is het eenvoudig om Hollandsnieuwe te vergelijken met andere providers. In de vergelijker hierboven kan je direct de sim-only deals en andere abonnementen van Hollandsnieuwe vergelijken. Kies een abonnement die het beste bij jou past, met of zonder toestel. Meer informatie lees je uiteindelijk op de website van Hollandsnieuwe. Op onze website kan je alleen vergelijken, het afsluiten van je sim only bij Hollandsnieuwe doe je bij de provider zelf. 

Winkelwagen
Sign in

No account yet?

Create an Account