Sim Only abonnement vergelijken

HomeSim Only abonnement vergelijken
Vergelijk eenvoudig alle sim only abonnementen en vind direct een abonnement met voor een lage prijs.

Sim-only providers vergelijken

Over goedkope sim only abonnementen

Zoek jij naar een geschikte sim only abonnement? Je hebt dan de keuze uit verschillende soorten sim only-abonnementen. Vergelijk sim-only deals op deze pagina. Check binnen no-time welke sim only provider jou de beste aanbieding kan doen.

Unlimited

Zit je veel te surfen op het internet? Bel je vaak met je smartphone? Met een sim only abonnement met onbeperkt internet of onbeperkt bellen heb je geen limiet op het aantal MB’s of minuten per maand.

Een sim only abonnement onbeperkt word took wel ‘unlimited’ genoemd. Er zijn tal van providers in Nederland die deze abonnementsvorm aanbieden in hun sim-only assortiment. Kies in de telefoon vergelijker “onbeperkt” als bundle om alle sim only contracten met elkaar te vergelijken.

Sim-only alleen voor bellen

Geen internet nodig in je sim-only abonnement? Er zijn consumenten die eigenlijk maar via Wi-Fi op het internet zitten. Een sim only abo voor alleen bellen is dan natuurlijk de beste keuze. Selecteer in de vergelijking het aantal belminuten dat je nodig hebt en zet internet op 0 MB om op deze manier de juiste abonnementen met elkaar te vergelijken.

Maandelijks opzegbaar

Er zijn een aantal sim only-providers in Nederland waar je een abonnement voor sim only kan afsluiten die maandelijks opzegbaar is. Je betaalt dan een paar euro meer in de maand, maar je zit dan nergens aan vast voor een bepaalde tijd. Met dit type sim-only abonnement kan je iedere maand overstappen naar een andere telecomprovider. Geef in de filter aan dat het contractduur maximaal 1 maand mag zijn. Zo vergelijk je alle providers en sim only-abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn. Nog niet zeker of je de goedkoopste sim-only abonnement wilt afsluiten?  Check dan hier de goedkoopste telefoon abonnementen van dit moment. 

Winkelwagen
Sign in

No account yet?

Create an Account