Simpel sim only abonnement

Hier lees je alles over sim-only abonnementen van Simpel. Check alles over onbeperkt internet, bellen en actuele aanbiedingen van Simpel. Direct afsluiten? Wij verwijzen je direct door naar Simpel.

Vergelijk de providers in Nederland

Sim only bij Simpel

Provider Simpel maakt voor de sim-only abonnementen gebruik van het network van T-Mobile. Je hebt dus in heel Nederland een prima en betrouwbare dekking.

Het is voor Simpel belangrijk dat haar klanten verrast worden door hoge rekeningen. Je kunt dit voorkomen door eenvoudig een plafond in te stellen op je abonnement bij Simpel. Gesprekken worden bij Simpel per seconde afgerekend, dat is natuurlijk wel zo eerlijk.

Bij Simpel kan iedereen terecht voor een nieuw sim only abonnement voor een lage prijs. Iedereen is welkom want Simpel is de enige provider in Nederland waar je een abonnement kan afsluiten zonder te worden beoordeeld op een BKR registratie.

Beoordelingen Simpel?
Een score van 4.7 uit 5 op basis van 63.611 reviews op Trustpilot

Waarom Simpel sim only

Er zijn een aantal redenen te bedenken waarom ook jij zou moeten kiezen voor een Simpel sim only abonnement. De belangrijkste voordelen hebben wij voor je op een rijtje gezet. Echter kan je natuurlijk ook gewoon andere providers vergelijken met onze sim only abonnement vergelijker. Hieronder de voordelen:

  • Bellen per seconde afrekenen
  • Plafond instellen voorkom hoge rekeningen
  • Snel mobiel internet tot 14Mbps
  • Gratis je eigen nummer behouden
  • Gratis en eenvoudig bundel aanpassen
  • Geen kredietcheck (BKR)

Tarieven provider Simpel

Bij Simpel houden ze het graag simpel. Gesprekken worden gewoon afgerond per seconde. Internetverbruik wordt afgerond per kb per sessie. Dit zorgt ervoor dat je alleen gaat betalen voor internet en seconden die je ook echt gebruikt hebt. Het bundeltegoed is maximaal een maand houdbaar.

Wanneer jij een nieuw sim only bij Simpel gaat afsluiten betaal je eenmalig €20 per abonnement.

Buitenbundeltarieven

  • minuut/sms € 0,31
  • internet/MB € 0,15

Inzicht in je verbruik met de Simpel-app

Als jij een sim only abonnement hebt afgesloten bij Simpel zou je ook de app even moeten downloaden. In de Simpel-app krijg je namelijk direct inzicht in je verbruik. Naast een overzicht van je internet verbruik kan je tevens je bundels wijzigingen in een paar klikken, gegevens en instellingen beheren en je facturen bekijken.

Het is ook mogelijk om de app van Simpel een plafond in te stellen zodat je geen hoge rekeningen onverwachts gaat krijgen omdat je net even iets meer hebt zitten internetten op je mobiel. Het is dus zeker een aanraden om de app te gebruiken zodat je ten alle tijden controle hebt over de kosten.

Winkelwagen
Sign in

No account yet?

Create an Account