Realme GT 2 Pro

Realme GT 2 Pro; High-end smartphone voor een bescheiden prijs

Onlangs heeft Realme heeft met de Realme GT 2 Pro twee nieuwe smartphones gepresenteerd, die de topklasse van Realme smartphones moeten gaan worden.

Het Chinese smartphonebedrijf Realme heeft officieel de nieuwe Realme GT 2 en Realme GT 2 Pro onthuld. De twee smartphones vormen een sterke prijs-prestatieverhouding voor de hoogwaardige kwaliteit die de smartphones weten de bieden

De processor in de Realme GT 2 is een Qualcomm Snapdragon 888, vorig jaar bekroond als een van de beste mobiele CPU’s op de markt. De Pro-versie van de Realme GT 2 gebruik van de herziene versie van deze chip, namelijk de Snapdragon 888 Gen 1, met net iets betere prestaties en sterk verbeterde energie-efficiëntie.

Beide modellen van de Realme GT 2 worden geleverd met 8 GB RAM en 128 GB interne opslagruimte. De Realme GT 2 Pro krijgt krijg aanzienlijk meer capaciteit met 12 GB RAM en 512 GB aan opslag, waardoor dit het absolute topmodel in de serie van Realme wordt.

Er zijn kleine verschillen in het scherm: de gewone Realme GT 2 heeft een 6,7-inch LPTO 2.0 OLED-scherm en Realme de GT 2 Pro gebruik een 6,62-inch AMOLED-scherm. Beide smartphones hebben een QHD+ resolutie met een refresh rate van 120 Hz. De smartphones worden beschermd met Corning Gorilla Glass Victus, een van de meest krasbestendige materialen.

Smartphonebedrijf Realme

Wat betreft de camera hebben beide Realme GT 2 toestellen Sony IMX766 lens, waarmee je foto’s kan maken van 50 megapixels voorzien van optische beeldstabilisatie. Twee extra camera’s ronden het systeem af: Het basismodel wordt geleverd met een extra macro- en ultragroothoeklens, waarover nog geen details bekend zijn gemaakt. De Realme Pro krijgt een ultra-groothoekcamera met een gezichtsveld van 150 graden en een microscoopcamera met 40x zoom.

De batterij in beide modellen van de Realme GT 2 is een lithium-ion batterij met een capaciteit van 5.000 mAh. Via de meegeleverde snellader kan je het toestel via een USB-C-aansluiting worden opgeladen met maximaal 65 watt.

De Realme GT 2 serie zal in eerste instantie worden uitgebracht op de Chinese markt, met een latere release in Europa. De Real me GT 2 zal ongeveer 400 euro zal kosten, terwijl de Realme GT 2 Pro ongeveer 550 euro uit zal komen. De prijs Realme GT 2 Pro met 12 GB RAM en 512 GB opslagruimte zal ongeveer 700 euro bedragen. Het is nog onbekend wanneer de release in Europa zal plaatsvinden,

Blijf ons blog volgen en blijf op de hoogte ontwikkelingen

Older

Honor Magic V: Concurrentie voor foldable smartphones van Samsung en Oppo?

Newer

Top 10 beste telefoons van 2022

Winkelwagen
Sign in

No account yet?

Create an Account