Blog

HomeBlog
Realme GT 2 Pro

Realme GT 2 Pro; High-end smartphone voor een bescheiden prijs

Onlangs heeft Realme heeft met de Realme GT 2 Pro twee nieuwe smartphones gepresenteerd, die de topklasse van Realme smartphones moeten gaan worden.

Het Chinese smartphonebedrijf Realme heeft officieel de nieuwe Realme GT 2 en Realme GT 2 Pro onthuld. De twee smartphones vormen een sterke prijs-prestatieverhouding voor de hoogwaardige kwaliteit die de smartphones weten de bieden

De processor in de Realme GT 2 is een Qualcomm Snapdragon 888, vorig jaar bekroond als een van de beste mobiele CPU’s op de markt. De Pro-versie van de Realme GT 2 gebruik van de herziene versie van deze chip, namelijk de Snapdragon 888 Gen 1, met net iets betere prestaties en sterk verbeterde energie-efficiëntie.

Beide modellen van de Realme GT 2 worden geleverd met 8 GB RAM en 128 GB interne opslagruimte. De Realme GT 2 Pro krijgt krijg aanzienlijk meer capaciteit met 12 GB RAM en 512 GB aan opslag, waardoor dit het absolute topmodel in de serie van Realme wordt.

Er zijn kleine verschillen in het scherm: de gewone Realme GT 2 heeft een 6,7-inch LPTO 2.0 OLED-scherm en Realme de GT 2 Pro gebruik een 6,62-inch AMOLED-scherm. Beide smartphones hebben een QHD+ resolutie met een refresh rate van 120 Hz. De smartphones worden beschermd met Corning Gorilla Glass Victus, een van de meest krasbestendige materialen.

Smartphonebedrijf Realme

Wat betreft de camera hebben beide Realme GT 2 toestellen Sony IMX766 lens, waarmee je foto’s kan maken van 50 megapixels voorzien van optische beeldstabilisatie. Twee extra camera’s ronden het systeem af: Het basismodel wordt geleverd met een extra macro- en ultragroothoeklens, waarover nog geen details bekend zijn gemaakt. De Realme Pro krijgt een ultra-groothoekcamera met een gezichtsveld van 150 graden en een microscoopcamera met 40x zoom.

De batterij in beide modellen van de Realme GT 2 is een lithium-ion batterij met een capaciteit van 5.000 mAh. Via de meegeleverde snellader kan je het toestel via een USB-C-aansluiting worden opgeladen met maximaal 65 watt.

De Realme GT 2 serie zal in eerste instantie worden uitgebracht op de Chinese markt, met een latere release in Europa. De Real me GT 2 zal ongeveer 400 euro zal kosten, terwijl de Realme GT 2 Pro ongeveer 550 euro uit zal komen. De prijs Realme GT 2 Pro met 12 GB RAM en 512 GB opslagruimte zal ongeveer 700 euro bedragen. Het is nog onbekend wanneer de release in Europa zal plaatsvinden,

Blijf ons blog volgen en blijf op de hoogte ontwikkelingen

Verder lezen
Honor Magic V

Honor Magic V: Concurrentie voor foldable smartphones van Samsung en Oppo?

Honor begint het nieuwe jaar 2022 met de presentatie van zijn eerste opvouwbare smartphone. De Honor Magic V wordt aangekondigd als te willen concurreren met de foldable smartphones van Samsung en Oppo. Als je kijkt naar de technische kenmerken van de nieuwe opvouwbare smartphone, is dat geen vreemde veronderstelling. We nemen de informatie van de presentatie van de Honor Magic V onder de loep.

De Honor Magic V heeft een behoorlijk formaat; met een 6,45-inch AMOLED-buitenbeeldscherm biedt de opvouwbare smartphone een 21:9, waardoor hij iets breder is dan de 6,2-inch Samsung Galaxy Z Fold 3. Het OLED-scherm van de vouwbare Oppo Find N komt daarentegen maar op 5,5 inch. De refresh rate van de Honor Magic V is 120 Hz met een resolutie van 2.560 x 1.080 pixels. De Honor Magic V biedt dus een helderdere en scherpe resolutie.

Opvouwbare smartphone

De Honor Magic V is slechts 14,3 mm dik wanneer hij is opgevouwen. Ook hier heeft de Honor Magic V wederom een kleine voorsprong ten opzichte van de Samsung Galaxy Z Fold 3 die met 16 mm net iets dikker is. Omdat opvouwbare smartphones onlangs veel kritiek ontvingen op hun weerstand, presenteert Honor bij de presentatie van de Honor Magic V een val-test vanaf schouderhoogte, die de smartphone onbeschadigd overleefde. Dankzij de titaniumlegering zou de smartphone zeer stabiel zijn volgens de Chinese fabrikant.

Er werd bevestigd dat de Honor Magic V voorzien zal zijn van de nieuwe Snapdragon 8 Gen 1 chip van Qualcomm, hetgeen de nieuwe opvouwbare smartphone van Honor ook een voordeel geeft ten opzichte van zijn Samsung en Oppo. De Magic V is uitgerust met drie 50 megapixelcamera’s aan de achterkant, een 3D-TOF-sensor en twee selfiecamera’s met 42 megapixels. De drievoudige cameramodule biedt verschillende fotografie mogelijkheden met 13-, 20- en 23-mm lenzen.

Besturingssysteem Honor Magic V

Als besturingssysteem gebruikt Honor de nieuwe Magic UI 6 interface, die ook tijdens de presentatie werd gepresenteerd.

De Honor Magic V heeft een 4.750 mAh batterij en wordt hij opgeladen met 66 watt. De smartphone heeft ook ingebouwde stereoluidsprekers die een zuiver en kamer vullend geluid moeten bieden in het opvouwbare chassis. 

De nieuwe opvouwbare zal worden uitgebracht in drie kleuropties: Zwart, Oranje en Zilver. Er zijn tijdens de presentatie nog geen prijzen vrijgegeven voor Europa. De Honor Magic V met 12 GB RAM en 256 GB opslag zal op de Chinese markt omgerekend ongeveer 1.400 euro kosten. De grote versie met 12 GB RAM en 512 GB opslag omgerekend ongeveer 1.500 euro.

 Het is nog niet bekend wanneer de opvouwbare wereldwijd gelanceerd zal worden.

Verder lezen
oneplus pro 10

OnePlus 10 Pro: Serieuze concurrentie voor Samsung en iPhone

OnePlus heeft afgelopen jaren vriend en vijand verrast met zeer hoogwaardige smartphones, waarbij de alom geprezen OnePlus 9 Pro al beschikte over de Samsung OLED schermen. Nu in 2022 heeft OnePlus de laatste technische details en nieuwe camerafuncties voor de nieuwe OnePlus 10 Pro modellen onthuld. De OnePlus 10 Pro werd in drie fasen getoond tijdens Tech-event CES 2022. In elke fase waren er wat meer details. Na weten we nu bijna alle details over de nieuwste high-end smartphone van OnePlus. Lees hier meer over het nieuwste vlaggenschip van de Chinese Fabrikant, de OnePlus Pro 10.

Nieuwe OnePlus 10 Pro

De OnePlus 10 Pro zal worden uitgerust met drie hoogwaardige camera’s, met een LED-lampje en de overgang van de behuizing naar de cameramodule ziet er bijzonder chic uit. De nieuwe OnePlus 10 Pro biedt een brede groothoekcamera en zou er tot 150° mee kunnen bestrijken. Ter vergelijking: de populaire Xiaomi Mi 11 Ultra heeft 128°. Opmerkelijk zijn de nieuwe functionaliteiten van de camera op de OnePlus 10 Pro – Billion Color Solution. Dit is de marketingnaam van OnePlus omdat alle drie de camera’s van de OnePlus 10 Pro beelden zullen vastleggen in volledige 10-bits kleuren. Dit moet een meer natuurlijke en fijnere kleurweergave in elke foto opleveren. Met de nieuwe Pro-modus zijn 12-bits foto’s ook mogelijk met de OnePlus 10 Pro, het bestandsformaat wordt “RAW+” genoemd. Dit moet resulteren in een nog hogere beeldkwaliteit, met een groter dynamisch bereik en ruisonderdrukking. Bovendien bevat de de OnePlus 10 Pro een filmmodus waarin je de ISO-waarden, sluitertijden en meer kan aanpassen voor en tijdens video-opnamen.

Specificaties OnePlus 10 Pro

Wat betreft de technische specificaties van de OnePlus 10, zal er maximaal 12 GB LPDDR5 RAM en maximaal 256 GB snelle UFS 3.1-opslag aanwezig zijn. Dat zou voldoende snelheid moeten bieden, echter is 256 GB opslag voor een smartphone anno 2022, wat mager. Het is echter mogelijk om dit uit te breiden met een geheugenkaart

Het scherm van de OnePlus 10 Pro is een 6,7-inch QHD+ paneel met 3200×1800 pixels en als OnePlus blijft vasthouden aan OLED’s van Samsung, zal dat vrijwel zeker een van de beste displays op de markt zijn. Het gewicht bedraagt iets meer dan 200 gram.

De OnePlus 10 Pro wordt gelanceerd in twee kleuren; Volcanic Black en Emerald Forest. De officiële lancering in China was op 13 Februari 2022, de rest van de wereld zou in de loop van het jaar moten volgen. Meer info over de releasedatum voor Europa is nog niet bekend. Wil je nu een nieuwe telefoon kopen? Uiteraard kan je op Telefoon-vergelijken alle Oppo telefoons vergelijken op basis van je wensen.

Verder lezen
Apple iPhone via USB-C

iPhone X met USB-C

De mogelijkheid tot het opladen van een Apple iPhone via USB-C, iets waar velen op hopen en Apple al veel kritiek over heeft ontvangen. Onlangs heeft de Zwitserse ingenieur Ken Pillonel de Tech-wereld doen verrassen. De door hem ontworpen iPhone met USB-C kan worden staat inmiddels te koop op eBay voor een zeer opmerkelijke prijs

De in Zwitserland geboren ingenieur Ken Pillonel heeft de term doe-het-zelf nogal serieus genomen en zelf de Lightning-connector van een iPhone X vervangen voor een USB-C-interface. Bovendien heeft hij alle doorlopen stappen uitgebreid gedocumenteerd en online gedeeld voor IPhone gebruikers die dit zelf hun IPhone willen ombouwen.

Het begon allemaal met een gehackte USB-oplaadkabel uit China die Pillonel analyseerde en vervolgens gebruikte hij het schakelschema daarvan voor zijn eigen printplaat. Deze heeft hij gewikkeld rond de Taptic Engine aan het onderste gedeelte van de smartphone. En zorgt ervoor dat de casing van de IPhone probleemloos gesloten kan worden.

Iphone X

De ingenieur ging erg zorgvuldig te werk bij zijn ombouw en gebruikte zeer kleine soldeerbouten onder een microscoop voor zijn eigen gemaakt USB-C iPhone. Een klus die voor leken nauwelijks te klaren is. Door zijn modificatie kan de gewijzigde iPhone X niet alleen opladen via de USB-C-interface, maar er ook gegevens via overdragen.

Met behulp van zijn instructies kunnen geïnteresseerden zelf hun iPhone X proberen om te bouwen, echter raden wij dit af!

Zoals hij van tevoren had aangekondigd, zette de ingenieur zijn eigen omgebouwde iPhone X op eBay. Hij wil de opbrengst gebruiken om nieuwe gereedschappen en machines aan te schaffen, die op zijn ideeën voor nieuwe technologieën zouden moeten financieren

100.000 dollar

De veiling op eBay loopt sinds 11 november 2021 en staat momenteel op ruim 100.000 dollar, ruim 86 duizend euro, of liever nog voor de prijs van 86 nieuwe iPhones. In zijn beschrijving van de USB-C iPhone vestigt Ken Pillonel de aandacht op verschillende omstandigheden om mogelijke aansprakelijkheidsclaims te voorkomen van Apple en gebruikers dit zelf hun iPhone willen ombouwen

Eventuele kopers mogen de iPhone niet resetten, updaten of wissen. Bovendien moet het niet worden gebruikt als een dagelijkse metgezel. En het mag niet geopend worden. De ingenieur kan alleen functionaliteit beloven, zonder officiële garantie, zolang het toestel in de geleverde toestand blijft.

Naast de iPhone X in het zwart en met 64 GB intern geheugen en de unieke USB-C aansluiting, heeft deze iPhone deal naast de verpakking en gratis verzending ook nog een telefoongesprek van 30 minuten met Ken Pillonel zelf, als er vragen zijn of je iPhone X.  Over klantenservice gesproken…

Verder lezen
sony 2022 xperia

De grote comeback van Sony Xperia in 2022!

Je kent ze vast nog wel, de eerste Sony Xperia smartphones. Voor het geval dat je dacht dan Sony geen nieuwe modellen meer uit zou brengen, zit je er helemaal naast. Het lijkt erop dat Sony komend jaar met de Sony Xperia PRO-I, gaat komen om cameraliefhebbers te voorzien van een high-end smartphone met een zeer hoogwaardige Zeiss camera.

Ondanks haar grote naam is Sony er nog niet in geslaagd om werkelijk te kunnen concurreren met Samsung en Apple. Voor dit najaar wil het Sony een serieuze poging wagen met de Sony Xperia PRO-I met een zeer geavanceerde camera

Nieuwste Sony Xperia

Sony gaat voor de nieuwe Xperia wederom samenwerken met Zeiss. Naast een 12-megapixel ultra-groothoek heeft de drievoudige camera van de smartphone ook een dubbele telefoto en een hoofdcamera met een Tessar-T-lens van Zeiss. De 1 inch, 12-megapixel sensor van het hoofdobjectief is gebaseerd op de sensor van de RX100 VII compact-camera, De selfie-camera maakt foto’s mogelijk met 8 megapixels. Vanwege het variabele diafragma tussen f/2.0 en f/4.0 moeten de sensoren van de camera zorgen voor goede prestaties bij nachtopnamen.

Ook de autofocus met maximaal 315 meetpunten is zeer geavanceerd. Dit wordt mogelijk gemaakt door een 3D Time-of-Flight camera en de software van de grote Alpha camera’s. Dit ondersteunt ook het opnemen van bewegende objecten zoals mens en dier, die door oogdetectie worden geïdentificeerd en gevolgd.

Een blik op het technische binnenwerk laat geen twijfel bestaan over dat dit een high-end smartphone is. De Qualcomm Snapdragon 888 met 5G-modem en 12 GB RAM zorgen voor de nodige kracht. De nieuwe Sony Xperia zal voorzien zijn van een 6,5-inch 4K OLED-scherm met 120 Hz refresh rate.

Specificaties Sony Xperia

Voor de opslag, is er 512 GB beschikbaar en zal het aangedreven worden met een 4.500 mAh batterij in de Xperia PRO-I met een 3,5 millimeter aansluiting USB-C poort.

Verder is de behuizing beschermd tegen water en stof met IP68. Qua software zal de  nieuwe Xperia smartphone met Android 12 worden uitgerust. Geheel milieubewust zal de verpakking uit geheel bestaan uit karton. De prijs voor de Xperia PRO-I ligt op ongeveer 1.800 euro. Hetgeen het een van de duurste smartphones op de markt gaat maken

Bijzonder aan de Xperia PRO-I is dat Sony is dat het zal leveren met accessoires voor vloggers. Een 3,5-inch extern scherm is bedoeld om je te ondersteunen bij hun eigen opnames. Hij wordt via een kabel verbonden met de smartphone en neemt dan de taak over van de zoeker. Wie al een Sony-statief in zijn bezit heeft, kan de externe monitor daar magnetisch op bevestigen. Het is nog niet bekend of deze monitor standaard zal worden meegeleverd bij het nieuwe Sony-model. Meer info volgt.

Verder lezen
Premium Smartphone releases 2022

High-End Premium Smartphone releases 2022!

Nu we minder dan een maand verwijderd zijn van de release van de Samsung Galaxy S22 series, barst het release-spektakel los waarin smartphone ontwikkelaar elkaar proberen te overtreffen met de nieuwste technologieën.  Daarom hebben we een paar releases voor je op een rij gezet van de absolute toppers die je komend jaar mag verwachten.

Apple iPhone 14 Pro release 2022

Apple iPhone 14 Pro

Het lijkt er dan ook op dat Apple de iPhone Mini uit zijn gelederen zal verbannen en in plaats daarvan een groter 6,7-inch model aan het assortiment zal toevoegen. De iPhone 14 Pro Max zal daarin het absolute topmodel zijn.

Naast de SE als het instapmodel is de nieuwe iPhone 14 Max bedoeld voor smartphone gebruikers die een groter scherm willen, maar het zonder de extra functies van de Pro-modellen kunnen stellen. Daartoe behoren bijvoorbeeld de drie lenzen aan de achterzijde en de Lidar-sensor.

De nieuwe camera in de Pro-modellen zullen een grote sprong voorwaarts maken ten opzichte van zijn voorgangers. Naar verwachting zullen deze uitgerust zijn met een 48-megapixel groothoekcamera, in vergelijking tot de12 megapixels in de huidige iPhone 13 Pro.

Ook het ontwerp zal enigszins anders zijn, de inkeping zal voor de Pro- modellen een ponsgat hebben, wat meer vrije display-ruimte zou opleveren. September 2022 is de voorlopige release datum, het is dus nog even wachten op deze release.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra

De S21 Ultra, die begin 2021 op de markt kwam, had tekortkomingen wat betreft de interactie met de S-Pen Samsung zou de Galaxy S22 Ultra hebben verbeterd, waardoor deze functionaliteit nu beter zou moeten werken. De eerste lekken suggereren dat de S22 Ultra over voldoende opslagruimte voor de S Pen zal beschikken en dit zou kunnen betekenen dat de S-Pen wordt meegeleverd met de smartphone. Daarmee kijken liefhebbers van de Samsung Note reikhalzend uit naar deze release. Aangezien Samsung zijn nieuwe smartphones doorgaans tussen januari en maart introduceert, zal een officiële introductie niet lang op zich laten wachten.

OnePlus 10 Pro

OnePlus 10 Pro

OnePlus heeft zich in 2021 al laten zien als nieuwe premium smartphone ontwikkelaar en in 2022 wordt er verwacht dat ze met een nog beter toestel komen Je kan uitkijken naar een 6,7-inch AMOLED-scherm met een refresh rate van 120 Hz. Er zal een keuze zijn tussen 128 GB en 256 GB geheugen. De release is volgens de geruchten de tweede helft van 2022. De verwachting is dat OnePlus echt de concurrentie aangaat met Apple en Samsung met de release van dit model.

Voor nu zijn dit de release waar smartphone- en Tech liefhebbers het meeste naar uitkijken. Het jaar is nog maar net begonnen, dus het is zeer aannemelijk dat er andere verassende releases staan te komen van bijvoorbeeld Xiaomi, Motorola, Oppo en LG

Verder lezen
releases Highlights smartphone

2021 Smartphone releases Highlights

Elk jaar komen er allerhande nieuwe smartphones uit van de bekende leveranciers; ´ zoals Samsung, Apple, LG, Motorola. Huawei en vele andere spelers op het gebied van high-end smartphones. Elke smartphone fabrikant wil op zijn eigen manier de consument ervan overtuigen dat het tijd is voor een technische upgrade en dat ze het beste in huis hebben op het gebied van nieuwe technologieën. Tech-liefhebbers hebben in 2021 ook kunnen genieten naar relatief nieuwe namen als Oppo en in meerdere mate het alom geprezen Oneplus mengt zich nu ook als grote speler op de smartphone markt. We zetten in het kort de hoogtepunten qua smartphone releases van 2021 voor je op een rijtje:

Tot de grotere onverwachte releases in de smartphone industrie behoren waarschijnlijk de Google Pixel 6 en de Oppo Find N. Vooral de Oppo Find N is opmerkelijk omdat het een serieuze concurrent zou kunnen gaan vormen voor Samsungs segment van opvouwbare smartphones. Namelijk de Samsung Fold series. Hoelang Samsung nog de marktleider blijft op dit gebied hangt af van de opkomst van dergelijke concurrenten

Samsung

Voor Samsung zelf waren de hoogtepunten voor afgelopen jaar toch de release van de Samsung Galaxy Z Fold 3 en Samsung Galaxy Z Flip 3 aan het publiek presenteerde. Zoals ieder jaar werd de Samsung Galaxy S series met daarin de Galaxy S21 al in begin 2021 uitgebracht.

Apple

In onze recap van afgelopen jaar mag natuurlijk niet een van de meest populaire merken op de markt ontbreken; Apple heeft vier verschillende versies van de iPhone 13 uitgebracht. Beginnend met de iPhone 13 Mini, gaat het verder met de standaard IPhone 13 de IPhone 13 Pro en als laatste nog de iPhone 13 Pro Max, deze IPhone 13 Pro Max wordt geleverd met het enorme 6,7 inch display.

Daarnaast zijn er talloze noemenswaardige nieuwe smartphones uitgebracht door LG, Asus, Motorola, Xiaomi, en vele andere smartphone fabrikanten.

Voor komend jaar staan er ook een aantal grote releases op de planning, zoals:

  • Apple iPhone SE 3
  • Apple iPhone 14 –Mini
  • Apple iPhone 14 Pro
  • Apple iPhone 14 Max
  • Samsung Galaxy S22 Ultra
  • Samsung Galaxy S21 FE
  • OnePlus 10 Pro

Houdt daarom goed ons blog on de gaten voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van smartphones zodat je altijd welbeslagen ten ijs gaat als het aankomt op het kopen van een smartphone die het beste bij je past.

Verder lezen
tot 250 euro - smartphone

Beste smartphone tot 250 euro 2022

Een nieuwe smartphone kopen is vaak een hele opgave omdat het aanbod in smartphone merken zo divers is met alle verschillende prijssegmenten en modellen beschikbaar. Omdat niet iedereen een telefoon van 1000 euro wil, en toch graag gebruik wil maken van de beste functionaliteiten beschikbaar. Hebben we daarom een top 5 samengesteld van beste smartphones tot 250 euro. Alle smartphones in onze selectie maken gebruik van Android 12 en je kan daarom een behoorlijke tijd vooruit als je niet te veel verwacht van een nieuwe smartphone.

1. Xiaomi Mi 10 T Lite

Xiaomi-Mi-10T

Onze topaanbeveling is de Xiaomi Mi 10T Lite, deze smartphone heeft een enorme batterij, een helder en snel IPS-scherm, een snelle processor en goede camera’s. Met de Mi 10T Lite krijg je een smartphone uit het middensegment. De moderne Snapdragon 750G met 5G-modem, een 64 MP-camera en een 120 Hz IPS-scherm zijn een aankondiging. Met de Xiaomi Mi 10T Lite krijgt je echt waar voor je geld. Het heeft een chic en hoogwaardig design, met een helder IPS-scherm het is met 120 Hz refresh rate . De processor is de moderne Snapdragon 750G en de 6 GB RAM. Voor 250 euro het beste verkrijgbaar.

2. Xiaomi Poco X3 Pro

Xiaomi Poco X3 Pro

De Xiaomi Poco X3 Pro met Snapdragon 860 processor krijgt een waardige 2e plek in onze top5. Het grote 6,67-inch IPS-scherm heeft een refresh rate van 120 Hz, met een Full HD+ resolutie van 2400 x 1080 pixels. Bovendien is het beschermd met Corning Gorilla Glass je de Xiaomi Poco X3 Pro zelfs in de regen kunt gebruiken.

3. Samsung Galaxy A21s

Samsung Galaxy A21s

De Samsung Galaxy A21s biedt een goede instap in de wereld van Samsung smartphones. De A-serie van Samsung staat voor betaalbare instaptoestellen van Samsung die van hoge kwaliteit zijn, maar niet zo snel als de toestellen uit de Galaxy S-serie. Het is de perfecte smartphone voor dagelijks gebruik. Het is de goedkoopste smartphone die we hier presenteren en zeker aanbeveling waard.

>> Samsung Galaxy vergelijken

Oppo Reno 4 Z 5G

Oppo Reno 4 Z 5G

De Oppo Reno 4 Z 5G zit vol met moderne technologie. Het heeft een 120 Hz beeldscherm met Full HD+ resolutie, een 5G-processor en maar liefst 8 GB RAM werkgeheugen. Dat is veel voor een smartphone van minder dan 250 euro en zorgt voor probleemloos multitasken. Er is tevens een 4000 mAh batterij geïnstalleerd, die voldoende is voor een batterijduur van 1-2 dagen.

>> Oppo Reno vergelijken

OnePlus Nord N10 5G

OnePlus Nord N10 5G

De OnePlus Nord N10 5G van OnePlus is een zeer goede middenklasse smartphone van OnePlus. Naast standaard Android krijg je een snelle 5G-chip, een 90 Hz beeldscherm en een Snapdragon 690 5G-processor die 5G ondersteunt. De Nord N10 5G is OnePlus is goedkoper dan de Nord 2, maar sneller dan de N100 uit de. Voor ongeveer 250 euro krijg je Android 12 op de OnePlusNord N10 5G.

>> Vergelijk hier OnePlus telefoons

Verder lezen
nieuwe telefoons

Nieuwste Android telefoons in 2022

In 2022 zijn er ontzettend veel Android smartphones in omloop, het uitzoeken van de nieuwste Android-telefoons kan behoorlijk overweldigend zijn, daarom hebben we de nieuwste  smartphones van begin-2022 voor je samengesteld:

samsung nieuwste

1 Samsung Galaxy S21 Ultra

De Samsung Galaxy S21 Ultra is de premium Samsung smartphone van dit moment. Samsung biedt hier ondersteuning voor de S Pen op een S-range toestel, wat betekent dat je optioneel de beste functie van de Galaxy Node-serie hebt. Met een quad-lens camera met 10x optische zoom zelfs de beste camera van de op dit moment verkrijgbare Android telefoons. De Samsung Galaxy S21 Ultra bevat een Gorilla Glass achterkant met een matte afwerking en de voorkant een gebogen edge-to-edge 6,8-inch QHD+ scherm met een 120hz refresh rate

nieuwste oppoe telefoons

2. OnePlus 9 Pro

Vroeger stonden OnePlus-telefoons bekend als budget smartphones, maar dat is niet langer het geval met de OnePlus 9 Pro. Hoewel hij nog steeds iets goedkoper is dan de meeste vergelijkbare toestellen, is het in alle opzichten een zeer waardige smartphone. Meteen groot, scherp 120Hz scherm, een Snapdragon 888 chipset, een stevige behuizing van metaal en glas. De OnePLus 9 Pro is de beste OnePlus smartphone ooit uitgebracht.

samsung telefoons

3. Samsung Galaxy S21

De Samsung Galaxy S21 is de een wat meer betaalbare smartphone uit de Samsung Galaxy S21-series, maar alsnog veel in zijn mars. De camera met drie lenzen en is zeer veelzijdig zoals je van een premium smartphone mag verwachten De Samsung Galaxy s21 heeft een solide batterijduur en een 6,2 inch AMOLED-scherm met refresh rate van 120Hz. De smartphone is iets kleiner dan de Samsung Galaxy S21 Ultra, daarom is de schermresolutie wat lager met `slechts` Full HD+, tevens is de achterkant van de telefoon gemaakt uit ‘Glasstic’ in plaats van echt glas. Het voordeel is dat dit model aanzienlijk goedkoper is.

Xiaomi Mi 11

4. Xiaomi Mi 11

De Xiaomi Mi 11 is niet eens de top van de Mi 11-reeks, maar wel een top Android-telefoon, die profiteert van high-end kracht en een zeer capabele camera. De 108MP f/1.9 hoofdlens en 13MP f/2.4 ultra-groothoek, presteren beide zeer goed, het hoogtepunt van de camera is echter de 5MP telemacro snapper, die veel beter is dan de macrocamera’s op de meeste high end smartphones. De Xiaomi Mi 11 heeft ook een 6,81-inch 1440 x 3200 AMOLED-scherm met een refresh rate van 120Hz.

Oppo Find X3 Pro

5. Oppo Find X3 Pro

De Oppo Find X3 Pro beschikt over functies die je van een premium smartphone mag verwachten, met een groot 120Hz-scherm met een hoge resolutie, een krachtige chipset, veel RAM-geheugen. Geheel waterbestendigheid en een eersteklas afwerking en een camera met vier lenzen, een 50MP f/1.8 hoofdlens, 50MP f/2.2 ultra-groothoek, 13MP f/2.4 telefoto (met 2x optische zoom), en 3MP f/3.0 macro. Het is aan absolute top smartphone.

Verder lezen
budget smartphones

Beste budget smartphones van 2022

Als je niet teveel geld will uitgeven aan een smarpthone, dan is dit artikel helemaal iets voor jouw! We hebben een aantal budget smartphones gestest om je te laten zien welke goede alternatieven er zijn voor als je geen 1000 euro aan een telefoon will uitgeven. Op basis van onze test hebben we een aantal smartphone modellen voor je gevonden voor minder dan 500 euro. Je hebt dan een kwalitatief zeer goede smartphone met alle functies die de meeste gebruikers nodig hebben, of je nu een iPhone-fan bent of de voorkeur geeft aan Android smartphones.

Goedkope telefoons

Bij het zoeken van een smartphone in een lager prijssegment zal hebben we gekeken naar smartphone modellen met zeer capabele camera’s, en schermen die groot genoeg zijn voor het bekijken van video’s en het spelen van games en tevens een accu hebben die lang genoeg meegaat om het grootste deel van de dag door te komen. 5G-connectiviteit begint standaard te worden voor goedkope telefoons en is dus ook een criterea dat we hebben meegenomen in onze budget smartphone test. 

Bij het kopen van een budget smartphone, moet je voor een dergeklijke  prijsklasse wel wat inleveren. Je vindnamelijk niet altijd de krachtigste processors, 120Hz-schermen of veelzijdige zoomcamera’s. Maar over het algemeen zal aangenaam verrast zijn door wat de beste goedkope telefoons je qua prestatie kunnen leveren. Lees verder voor onze topkeuzes onder de 500 euro. We hebben uit onze selectie 3 modellen voor je geselecteerd:

1. Google Pixel 4a

Op basis van onze tests is de beste budget smartphone van onder 500 euro die je op dit moment kan kopen de Google Pixel 4a. Het heeft een van de beste camera die je op welke telefoon dan ook zal vinden, en is relatief veel goedkoper dan de iPhone SE die van ons een 3e plek krijgt in de keuze voor een goede budget smartphone. De nieuwere Google Pixel 5a is nog beter en het wordt geleverd met 5G, deze valt echter net iets boven deze prijsklasse.

2. Iphone SE

De IPhone SE is een andere optie voor een budget smartphone. Deze Apple smartphone bevat een razendsnelle A13 Bionic-processor, zeer goede achter- en frontcamera’s en een helder en kleurrijk 4,7-inch scherm. En dat alles verpakt in een compact ontwerp dat waterdicht is en draadloos opladen ondersteunt. In tegenstelling tot de andere 2 smartphones, maakt Apple gebruik van haar eigen populaire besturingssysteem Ios

3. Moto G Power

De verrassend 3e optie uit onze selectie is de nieuwe Moto G Power, met een uitstekende levensduur van de accu en veel goedkoper dan de andere 2 smartphones. Als je op zoek bent een betaalbare smartphone  die wel alles kann, dan is de Moto G Power zeker een aanrader.

Tevens een eervolle vermeldingen voor de volgende smartphones, die onze budget top-3 net niet hebben gehaald. Als je budget 5G smartphone zoekt, raden ook we de Samsung Galaxy A32 of de OnePlus Nord N200 aan. Ze bieden beide ook waar voor je geld.

Verder lezen
Winkelwagen
Sign in

No account yet?

Create an Account