releases Highlights smartphone

2021 Smartphone releases Highlights

Elk jaar komen er allerhande nieuwe smartphones uit van de bekende leveranciers; ´ zoals Samsung, Apple, LG, Motorola. Huawei en vele andere spelers op het gebied van high-end smartphones. Elke smartphone fabrikant wil op zijn eigen manier de consument ervan overtuigen dat het tijd is voor een technische upgrade en dat ze het beste in huis hebben op het gebied van nieuwe technologieën. Tech-liefhebbers hebben in 2021 ook kunnen genieten naar relatief nieuwe namen als Oppo en in meerdere mate het alom geprezen Oneplus mengt zich nu ook als grote speler op de smartphone markt. We zetten in het kort de hoogtepunten qua smartphone releases van 2021 voor je op een rijtje:

Tot de grotere onverwachte releases in de smartphone industrie behoren waarschijnlijk de Google Pixel 6 en de Oppo Find N. Vooral de Oppo Find N is opmerkelijk omdat het een serieuze concurrent zou kunnen gaan vormen voor Samsungs segment van opvouwbare smartphones. Namelijk de Samsung Fold series. Hoelang Samsung nog de marktleider blijft op dit gebied hangt af van de opkomst van dergelijke concurrenten

Samsung

Voor Samsung zelf waren de hoogtepunten voor afgelopen jaar toch de release van de Samsung Galaxy Z Fold 3 en Samsung Galaxy Z Flip 3 aan het publiek presenteerde. Zoals ieder jaar werd de Samsung Galaxy S series met daarin de Galaxy S21 al in begin 2021 uitgebracht.

Apple

In onze recap van afgelopen jaar mag natuurlijk niet een van de meest populaire merken op de markt ontbreken; Apple heeft vier verschillende versies van de iPhone 13 uitgebracht. Beginnend met de iPhone 13 Mini, gaat het verder met de standaard IPhone 13 de IPhone 13 Pro en als laatste nog de iPhone 13 Pro Max, deze IPhone 13 Pro Max wordt geleverd met het enorme 6,7 inch display.

Daarnaast zijn er talloze noemenswaardige nieuwe smartphones uitgebracht door LG, Asus, Motorola, Xiaomi, en vele andere smartphone fabrikanten.

Voor komend jaar staan er ook een aantal grote releases op de planning, zoals:

  • Apple iPhone SE 3
  • Apple iPhone 14 –Mini
  • Apple iPhone 14 Pro
  • Apple iPhone 14 Max
  • Samsung Galaxy S22 Ultra
  • Samsung Galaxy S21 FE
  • OnePlus 10 Pro

Houdt daarom goed ons blog on de gaten voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van smartphones zodat je altijd welbeslagen ten ijs gaat als het aankomt op het kopen van een smartphone die het beste bij je past.

Older

Beste smartphone tot 250 euro 2022

Newer

High-End Premium Smartphone releases 2022!

Winkelwagen
Sign in

No account yet?

Create an Account