budget smartphones

Beste budget smartphones van 2022

Als je niet teveel geld will uitgeven aan een smarpthone, dan is dit artikel helemaal iets voor jouw! We hebben een aantal budget smartphones gestest om je te laten zien welke goede alternatieven er zijn voor als je geen 1000 euro aan een telefoon will uitgeven. Op basis van onze test hebben we een aantal smartphone modellen voor je gevonden voor minder dan 500 euro. Je hebt dan een kwalitatief zeer goede smartphone met alle functies die de meeste gebruikers nodig hebben, of je nu een iPhone-fan bent of de voorkeur geeft aan Android smartphones.

Goedkope telefoons

Bij het zoeken van een smartphone in een lager prijssegment zal hebben we gekeken naar smartphone modellen met zeer capabele camera’s, en schermen die groot genoeg zijn voor het bekijken van video’s en het spelen van games en tevens een accu hebben die lang genoeg meegaat om het grootste deel van de dag door te komen. 5G-connectiviteit begint standaard te worden voor goedkope telefoons en is dus ook een criterea dat we hebben meegenomen in onze budget smartphone test. 

Bij het kopen van een budget smartphone, moet je voor een dergeklijke  prijsklasse wel wat inleveren. Je vindnamelijk niet altijd de krachtigste processors, 120Hz-schermen of veelzijdige zoomcamera’s. Maar over het algemeen zal aangenaam verrast zijn door wat de beste goedkope telefoons je qua prestatie kunnen leveren. Lees verder voor onze topkeuzes onder de 500 euro. We hebben uit onze selectie 3 modellen voor je geselecteerd:

1. Google Pixel 4a

Op basis van onze tests is de beste budget smartphone van onder 500 euro die je op dit moment kan kopen de Google Pixel 4a. Het heeft een van de beste camera die je op welke telefoon dan ook zal vinden, en is relatief veel goedkoper dan de iPhone SE die van ons een 3e plek krijgt in de keuze voor een goede budget smartphone. De nieuwere Google Pixel 5a is nog beter en het wordt geleverd met 5G, deze valt echter net iets boven deze prijsklasse.

2. Iphone SE

De IPhone SE is een andere optie voor een budget smartphone. Deze Apple smartphone bevat een razendsnelle A13 Bionic-processor, zeer goede achter- en frontcamera’s en een helder en kleurrijk 4,7-inch scherm. En dat alles verpakt in een compact ontwerp dat waterdicht is en draadloos opladen ondersteunt. In tegenstelling tot de andere 2 smartphones, maakt Apple gebruik van haar eigen populaire besturingssysteem Ios

3. Moto G Power

De verrassend 3e optie uit onze selectie is de nieuwe Moto G Power, met een uitstekende levensduur van de accu en veel goedkoper dan de andere 2 smartphones. Als je op zoek bent een betaalbare smartphone  die wel alles kann, dan is de Moto G Power zeker een aanrader.

Tevens een eervolle vermeldingen voor de volgende smartphones, die onze budget top-3 net niet hebben gehaald. Als je budget 5G smartphone zoekt, raden ook we de Samsung Galaxy A32 of de OnePlus Nord N200 aan. Ze bieden beide ook waar voor je geld.

Older

2022 gaat het jaar worden van de opvouwbare telefoons

Newer

Nieuwste Android telefoons in 2022

Winkelwagen
Sign in

No account yet?

Create an Account